ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ 18/10/2018
Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ 18/10/2018

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ 18/10/2018

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37 2ος όροφος, 210-5221411, www.eskamea.gr, eskamea@otenet.gr

Ανάπηροι, χρόνιοι πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, παίρνουμε την υπόθεση της προστασίας των δικαιωμάτων μας, της ζωής μας, των παιδιών μας, των οικογενειών μας, στα δικά μας χέρια.

Όλοι την Πέμπτη 18 του Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ., στην πλατιά σύσκεψη της γραμματείας της Σ.Ε.Α.ΑΝ που θα γίνει στην Χαλκοκονδύλη 37 στον 2ο όροφο.

Δεν πιστεύουμε στα παραμύθια της Κυβέρνησης, ούτε περιμένουμε να μας σώσει κανείς, πολύ περισσότερο από αυτούς που μέχρι χθες μας ρήμαζαν τη ζωή και τώρα το παίζουν σωτήρες!!!

Με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, με τα ταξικά συνδικάτα οργανώνουμε την αντεπίθεση!

Εμείς και οι οικογένειές μας κάνουμε υπόθεσή μας την επιτυχία της πανεργατικής απεργίας στις 8 του Νοέμβρη.

Η «κανονικότητά» τους, η «ανάπτυξή» τους, είναι για τα κέρδη των λίγων. Θα περάσει, αν τους αφήσουμε, πάνω από τα συντρίμμια των δικαιωμάτων μας.

Είναι «σαΐνια» στο να στήνουν προπαγανδιστικά σόου, να «πουλάνε» κοινωνική ευαισθησία. «Αετονύχιδες» στο να σου δίνουν ένα και να σου παίρνουν δέκα.

Δεν είμαστε ζήτουλες να αρκούμαστε στα ψίχουλα! Με τα ταξικά μας αδέρφια πάμε μπροστά με τις ανάγκες μας!

ΠΟΣΓΚΑμεΑ και ΕΣΑμεΑ, όπως ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, είναι η «5η φάλαγγα» στο αναπηρικό κίνημα οι πρώτοι, στο εργατικό κίνημα οι δεύτεροι. Έχουν μετατρέψει σε επιχείρηση τον συνδικαλισμό, σαπίλα από την σαπίλα του συστήματός τους! Τους αφήνουμε στο βούρκο τους! Οργανώνουμε τον αγώνα μας!

Όλοι στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας

στις 8 του Νοέμβρη!

Συμβάλλουμε όσο το δυνατό περισσότερα σωματεία, σύλλογοι, επιτροπές αγώνα, να πάρουν απόφαση για συμμετοχή στην απεργία. Συμβάλουμε στο να γίνουν γενικές συνελεύσεις παντού, συγκεντρώσεις, συσκέψεις.

Έχουμε τη δική μας θέση στις απεργιακές φρουρές, στα απεργιακά συλλαλητήρια με τα μπλοκ της Σ.Ε.Α.ΑΝ. και τα ταξικά συνδικάτα!

Είναι ανάγκες του κεφαλαίου και μνημονιακές δεσμεύσεις οι περικοπές και η ιδιωτικοποίηση της Υγείας, της Πρόνοιας, της Ειδικής Αγωγή, ο σφαγιασμός των επιδομάτων και των συντάξεων αναπηρίας. Ακόμα και όταν συζητάνε την καθυστέρηση εφαρμογής ενός μέτρου, όπως η περικοπή των συντάξεων από 1/1/2019, ψάχνουν το πώς θα μας τα πάρουν από άλλη μεριά.

  • · Κάτω τα χέρια από τις θεραπείες, τα επιδόματα, τις συντάξεις αναπηρίας.
  • · Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών και όλων των εφαρμοστικών νόμων των μνημονίων.
  • · Κατάργηση του νόμου Αχτσιόγλου-Βρούτση που καταργεί τις συλλογικές διαπραγματεύσεις. Επαναφορά των ΣΣΕ και του κατώτερου μισθού στα 751€ για όλους.
  • · Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους.
  • · Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών, της φοροληστείας.
  • · Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία , Πρόνοια, Ειδική Αγωγή.

 

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018 18:52)