ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΑΑΝ-ΕΝΙΑΙΟΥ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΙΟΥΛΗΣ 2018
Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΑΑΝ-ΕΝΙΑΙΟΥ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΙΟΥΛΗΣ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΑΑΝ-ΕΝΙΑΙΟΥ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΙΟΥΛΗΣ 2018

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37 2ος όροφος, 210-5221411, www.eskamea.gr, eskamea@otenet.gr

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, 2105221411, www.goneisamea.gr, goneisame@otenet.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ. και το ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν και συμμετείχαν στην επιτυχία της χρονιάτικης εκδήλωσης και της λαχειοφόρου, που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι, 1 Ιουλίου στο ΚΥΒΕ Περιστερίου. Η κλήρωση της λαχειοφόρου, έγινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι εξής:

1) Ο 04689 κερδίζει το ταξίδι για 4 ημέρες για 2 άτομα σε Πράγα-Βιέννη

2) Ο 06690 κερδίζει ένα Laptop.

Πληροφορίες : 210-5221411

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά, όλους τους καλλιτέχνες και τα σχήματα, που συνέβαλλαν με την συμμετοχή τους στο όμορφο γλέντι μας, αλλά και αυτούς που είχαν δηλώσει την στήριξη τους και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση στη Γυμναστική Ακαδημία στις 23 Ιουνίου, που αναβλήθηκε, λόγω της κακοκαιρίας. Πιο συγκεκριμένα, τον Γιάννη Λεμπέση και τη δημοτική κομπανία του Κώστα Καντζιλιέρη, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας την Κυριακή 1 Ιουλίου.

Δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε τον αγώνα, ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, των προαπαιτούμενων της τέταρτης αξιολόγησης, τα σφαγεία των ΚΕΠΑ και τη γενικευμένη σφαγή που ετοιμάζεται σε επιδόματα, συντάξεις, αλλά και θεραπείες, με εργαλείο τη λεγόμενη «λειτουργικότητα».

Είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα να απαντήσουμε αποφασιστικά στο πετσόκομμα μιας σειράς συναδέλφων από τα ΚΕΠΑ, σε περίπτωση που η διοίκηση του ΕΦΚΑ δεν τους δικαιώσει ως οφείλει. Περιπτώσεις συναδέλφων και συναδελφισσών που είχαν αδικηθεί και είχαμε καταγγείλει πολύ συγκεκριμένα στην κινητοποίησή μας στις 27 Ιουνίου.

Ταυτόχρονα εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας, με έμπρακτο τρόπο, στους μετανάστες και πρόσφυγες, και ιδιαίτερα τους ανάπηρους και χρονίως πάσχοντες, διπλά θύματα της βάρβαρης καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και των ιμπεριαλιστικών πολέμων, με την ενεργή συμμετοχή του ΝΑΤΟ και ΕΕ, άρα και της κυβέρνησης της χώρας μας.

Την Πέμπτη 5 Ιουλίου στις 7 μ.μ., διοργανώνουμε έκτακτη σύσκεψη ανάπηρων, μεταναστών και προσφύγων και γονιών ΑμεΑ για να δώσουμε συνέχεια σε προηγούμενους αγώνες και με βάση τις νέες εξελίξεις, ν’ αντιπαλέψουμε την περικοπή επιδομάτων, από μια σειρά μετανάστες, που νόμιμα έπαιρναν τόσα χρόνια και την κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί, με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για μετανάστες και πρόσφυγες που ιδρύονται και επεκτείνονται στη χώρα μας , αλλά και σε άλλες χώρες, με τις πρόσφατες αποφάσεις της ΕΕ και με την «αριστερούτσικη», παρακαλώ, φασιστικής κοπής, φαρδιά πλατιά υπογραφή και της κυβέρνησης της χώρας μας.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε, ότι συνεχίζεται η οικονομική εξόρμηση για την ενίσχυση της Σ.Ε.Α.ΑΝ. και του Ενιαίου. Προμηθευόμαστε μπλοκάκια οικονομικής ενίσχυσης, καθημερινά, από τις 10 π.μ., στα γραφεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ., Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία στο 210-5221411, ή από τα στελέχη των γραμματειών της Σ.Ε.Α.ΑΝ. και του ΔΣ του Ενιαίου.

Για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τη μεταφορά των γραφείων σε μια προσβάσιμη περιοχή και να έχουμε τα αναγκαία μέσα, τα «όπλα» του αγώνα για να παλέψουμε για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ.

Το ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων

 

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018 18:59)