This is a bridge
This bridge is very long
On the road again
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, τηλ.: 210 52 21 411, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.goneisamea.gr

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΥΤΙΚΩΝ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Γονείς και κηδεμόνες παιδιών με αναπηρίες, μαθησιακές δυσκολίες, χρόνιες παθήσεις.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην συνέλευση του παραρτήματος του Ενιαίου Συλλόγου Γονιών ΑΜΕΑ των Δυτικών συνοικιών (Περιστέρι, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αγ. Βαρβάρα). Την Τρίτη 28 Νοέμβρη 2023 στις 6μμ στην αίθουσα των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ του Περιστερίου (Αιμιλίου Βεάκη 36 2ος όροφος, Περιστέρι).

            Συμβάλλουμε με τη γνώμη μας και την δράση μας, στο δυνάμωμα του Συλλόγου μας, στον  αγώνα για τα δικαιώματα των παιδιών μας, των ανθρώπων μας. Η μαζική συμμετοχή, στις εκλογές του συλλόγου μας, που ξεκινάνε από τις 26 Νοέμβρη μέχρι τις 5 Δεκέμβρη, όπου θα εκλέξουμε και συμβούλιο του παραρτήματος, θα δώσει ώθηση, δύναμη στον αγώνα ενάντια στις περικοπές και την εμπορευματοποίηση των αναγκών μας.

          Δίνουμε μάχη στα Δυτικά προάστια για την ίδρυση και την ανέγερση νέων ειδικών σχολείων, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ειδικής αγωγής, για να αποσυμφορηθούν τα υπάρχοντά και να αντικατασταθούν τα επικίνδυνα και ακατάλληλα κτήρια με νέα σύγχρονα, του ΕΕΕΕΚ πολλαπλά αναπήρων και ΕΝΕΕΓΥΛ στο Αιγάλεω, του ειδικού δημοτικού και του ΕΝΕΕΓΥΛ στο Περιστέρι. Να λειτουργήσει επιτέλους σε πλήρη ανάπτυξη το ΕΕΕΕΚ του Περιστερίου με όλες τις τάξεις και όχι να μας κοροϊδεύουν με την λειτουργία ενός τμήματος. Να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα για την παράλληλη στήριξη, σχολικοί νοσηλευτές σε όλα τα σχολεία. Ίδρυση και ανάπτυξη υπηρεσιών πρώιμης διάγνωσης και έγκαιρης παρέμβασης στην περιοχή μας. Πλήρες δίκτυο δημόσιο ΚΔΑΠΜΕΑ για όλες τις ηλικίες με υψηλής ποιότητας και δωρεάν υπηρεσίες σε όλους τους δήμους της Δυτικής Αθήνας. Όχι στο νέο ΕΣΥ που διαλύει και τα νοσοκομεία, υποβαθμίζοντας παραπέρα το ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο, για τα κέρδη των εμπόρων της Υγείας. Να ανοίξει ΤΩΡΑ σε πλήρη ανάπτυξη το πρώην «Λοιμωδών», μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, καμία απόλυση και μονιμοποίηση όλων των επικουρικών, στα νοσοκομεία της περιοχής μας. Γενναία χρηματοδότηση για την αναβάθμιση των υποδομών τους και του ιατροτεχνολιγικού τους εξοπλισμού. Όχι στην διάλυση των περιφερειακών – ιατρείων και των κέντρων υγείας της Δυτικής Αθήνας με πρόσχημα την λειτουργία στο ΑΤΤΙΚΩΝ της μονάδας αυξημένης φροντίδας για τα εγκεφαλικά επεισόδια. Το ράβε-ξήλωνε στην υγεία είναι τραγωδία!

          Είμαστε στο πλευρό των μαχόμενων υγειονομικών που κοιτάνε τους ασθενείς στα μάτια και όχι στην τσέπη. Αποκρούουμε το Εθνικό Σχέδιο για την Αναπηρία, της δραματικής συρρίκνωσης της Πρόνοιας, του κλεισίματος των Ειδικών Σχολείων και των ιδρυμάτων, στο όνομα της αποϊδρυματοποίησης και της δήθεν ένταξης, της κατακρεούργησης συντάξεων και επιδομάτων με εργαλείο τη λειτουργικότητα και τα σφαγεία των ΚΕΠΑ. Να παλέψουμε για το δικαίωμα στη δουλειά για τα ΑΜΕΑ, την ανεξάρτητη και αυτόνομη διαβίωση τους.

Στον χώρο της συνέλευσης θα υπάρχει κάλπη από τις 5 έως της 9 το απόγευμα όπου θα μπορούμε να ψηφίσουμε για τα νέα όργανα του συλλόγου. Εγγραφές γίνονται και την ημέρα της συνέλευσης.

          Υπενθυμίζουμε ότι οι υποψηφιότητες κατατίθενται μέχρι τις 24 Νοέμβρη στις 3μμ στα γραφεία του συλλόγου Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Με τον αγώνα μας, υπερασπιζόμαστε τα παιδιά μας, τους ανθρώπους μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ!

Το ΔΣ του Ενιαίου

21/11/2023