ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37 2ος όροφος, 210-5221411, www.eskamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

 

Με ΜΑΤ, βία και καταστολή δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία!!

Ένας χρόνος πανδημίας με χιλιάδες κρούσματα και τους νεκρούς να φτάνουν τις 7.000 χιλιάδες και να έχουν αυξηθεί άλλο τόσο οι θάνατοι από άλλες ασθένειες, κύρια χρόνιοι πάσχοντες, με τα δημόσια νοσοκομεία διαλυμένα και με το δημόσιο σύστημα υγείας να έχει μετατραπεί σε σύστημα της μιας νόσου. Ενώ τα κρούσματα κάνουν πάρτι στους τόπους δουλειάς, με τους μηδαμινούς ελέγχους, στα ΜΜΜ και στις κοινωνικές δομές.

 Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς, κηδεμόνες συμμετέχουμε στην συγκέντρωση των εργατικών σωματείων και συνδικάτων,

την Τετάρτη 17 του Μάρτη στις 5:30μμ στο Σύνταγμα.

Προσυγκέντρωση της ΣΕΑΑΝ και του Ενιαίου
 
στης 5:30μμ στο πεζόδρομο της Κοραή (μετρό Πανεπιστήμιο). 

Τα πρότυπα ελέγχουν την εμφάνιση και την αισθητική της ιστοσελίδας σας.

Αυτό το ιστολόγιο είναι εγκατεστημένο με το πρότυπο Protostar.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις επιλογές κάνοντας κλικ στη διαχείριση προτύπων στο επάνω μενού (ορατό όταν συνδέεστε).

Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα φόντου του ιστοτόπου, να τονίσετε το χρώμα, τον τίτλο του ιστότοπου, την περιγραφή τοποθεσίας και τη γραμματοσειρά του τίτλου που χρησιμοποιείται.

Περισσότερες επιλογές διατίθενται στον διαχειριστή του ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα νέο πρότυπο, χρησιμοποιώντας την διαχείριση επεκτάσεων.

Η αρχική σας σελίδα έχει οριστεί για να εμφανίσει τα τέσσερα πιο πρόσφατα άρθρα από την κατηγορία ιστολόγιο ή blog σε μια στήλη. Στη συνέχεια, υπάρχουν σύνδεσμοι για τα επόμενα 4 παλαιότερα άρθρα. Μπορείτε να αλλάξετε αυτούς τους αριθμούς, τροποποιώντας τις ρυθμίσεις από τις επιλογές στην διαχείριση άρθρων, στην καρτέλα Σελιδοποιήσεις Ιστολογίου / Κύριων Άρθρων στη διαχείριση του ιστότοπου σας. Υπάρχει ένας σύνδεσμος στην διαχείριση του ιστότοπού σας στο επάνω μενού.

Αν θέλετε να έχετε τις δημοσιεύσεις στο ιστολόγιο σας δύο μέρη, μια εισαγωγή και στη συνέχεια, με κλικ στο περισσότερα, πλήρη προβολή της δημοσίευσης, κάνετε κλικ στο κείμενο και χρησιμοποιήστε το κουμπί Περισσότερα για να δημιουργήσετε το όριο του εισαγωγικού κειμένου.