ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, Τηλ.: 2105221411 www.eskamea.gr, eskamea@otenet.gr

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ
www.goneisamea.gr, info@goneisamea.gr

Ενώ νέα θύελλά ετοιμάζετε να χτυπήσει τα σπίτια και τις οικογένειες των ΑμεΑ με το εθνικό σχέδιο για την αναπηρία, η κυβέρνηση πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες για να μας κρύψει ότι μας δίνει βορά στο ταμείο της ανάκαμψης!

 Οι ανάπηροι, οι χρόνια πάσχοντες και οι οικογένειες τους ενώ χτυπιούνται βάναυσα από την πολιτική της κυβέρνησης, αυτή με τους μηχανισμούς της, με τη στήριξη της ΕΣΑΜΕΑ και τα ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία, έχουν αποδοθεί σ’ έναν καταιγισμό προπαγανδιστικού ευνουχισμού, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, όπως το διορισμό φροντιστή για κάθε ΑμεΑ. Για τη λειτουργία από τον Σεπτέμβρη του 2021, στους παιδικούς σταθμούς και στα νηπιαγωγεία, υπηρεσιών πρώιμης διάγνωσης και έγκαιρης παρέμβασης. Ενώ θα λύσουν το θέμα της ανεργίας, των ικανών προς εργασία αναπήρων με την προκήρυξη 700 θέσεων εργασίας μετά από 7 χρόνια από την προηγούμενη προκήρυξη, περιορισμένων θέσεων, με το νόμο 2643/98.

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411 www.goneisamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

            Γονείς και κηδεμόνες οργανώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στον σύγχρονο Καιάδα που ετοιμάζουν για τα παιδιά μας, τους ανθρώπους μας, τις οικογένειες μας.

Ξεσηκωνόμαστε-απεργούμε με τα ταξικά συνδικάτα και σωματεία

την Πέμπτη 3 Ιούνη όλοι στις 10 π.μ. στα Προπύλαια.

(Προσυγκέντρωση στις 9:30 π.μ. στο Πεζόδρομο της Κοραή).

            Για  να μην περάσει το αντεργατικό νομοσχέδιο που καταργεί το 8ώρο που είναι κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες της μεγαλοεργοδοσίας (και πατώντας πάνω στους αντεργατικούς και αντισυνδικαλιστικούς νόμους των προηγούμενων) έρχεται να διαλύσει τις ζωές μας, να μας κλέψει και τον λίγο ελεύθερο χρόνο που περνάμε με τις οικογένειες μας. Να είμαστε πάντα διαθέσιμοι για τις ανάγκες τους κακοπληρωμένοι, χωρίς δικαιώματα, φοβισμένοι και υποταγμένοι.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, Τηλ.: 2105221411 www.eskamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

www.goneisamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 8 ΩΡΟ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

 

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες ΞΕΣΗΚΩΜΌΣ !

Δίνουμε την μάχη μαζί με τα ταξικά συνδικάτα, στο σύλλογο, στο σωματείο για την επιτυχία της απεργίας στις 3 του Ιούνη για να μην περάσει το κατάπτυστο αυτό, νομοσχέδιο-καρμανιόλα, ενάντια στο 8ωρο.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37 2ος όροφος, 210-5221411, www.eskamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

 

Με ΜΑΤ, βία και καταστολή δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία!!

Ένας χρόνος πανδημίας με χιλιάδες κρούσματα και τους νεκρούς να φτάνουν τις 7.000 χιλιάδες και να έχουν αυξηθεί άλλο τόσο οι θάνατοι από άλλες ασθένειες, κύρια χρόνιοι πάσχοντες, με τα δημόσια νοσοκομεία διαλυμένα και με το δημόσιο σύστημα υγείας να έχει μετατραπεί σε σύστημα της μιας νόσου. Ενώ τα κρούσματα κάνουν πάρτι στους τόπους δουλειάς, με τους μηδαμινούς ελέγχους, στα ΜΜΜ και στις κοινωνικές δομές.

 Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς, κηδεμόνες συμμετέχουμε στην συγκέντρωση των εργατικών σωματείων και συνδικάτων,

την Τετάρτη 17 του Μάρτη στις 5:30μμ στο Σύνταγμα.

Προσυγκέντρωση της ΣΕΑΑΝ και του Ενιαίου
 
στης 5:30μμ στο πεζόδρομο της Κοραή (μετρό Πανεπιστήμιο).