Αρχική Δελτία Τύπου Σ.Ε.Α.ΑΝ. Δελτίο Τύπου Μάρτης 2015

Δελτίο Τύπου Μάρτης 2015

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ

ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

Χαλκοκονδύλη 37, Αθήνα, 2ος όροφος, τηλ. & φαξ: 210 52 21 411,

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας την Τετάρτη 18/3

«κάνε λιγάκι υπομονή…»

Την Τετάρτη 18/3 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της ΣΕΑΑΝ και του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής & Νήσων με τον Υπουργό Υγείας, προκειμένου να του θέσουμε τα οξυμμένα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ανάπηροι, οι χρόνιοι πάσχοντες και οι οικογένειες τους και σχετίζονται με την έλλειψη δομών υγείας, πρόνοιας, ειδικής αγωγής, τις πληρωμές σε φάρμακα, θεραπείες, εξετάσεις κτλ.

Ο υπουργός απέφυγε να δεσμευτεί για λύσεις, αυτό που επαναλάμβανε συνεχώς στην αντιπροσωπεία ήταν «κάντε λιγάκι υπομονή… όλα εξαρτώνται από τη διαπραγμάτευση», «παραλάβαμε χάος…». Αυτά βέβαια είναι λόγια όλων των μέχρι τώρα υπουργών. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στην αντιπροσωπεία η άγνοια του υπουργού πάνω στο ζήτημα της συμμετοχής στη πληρωμή φαρμάκων, θεραπειών και εξετάσεων από τους χρόνιους πάσχοντες.

Οι αντιπροσωπείες παρέδωσαν υπόμνημα στον Υπουργό με τα αιτήματά τους και απαίτησαν να δοθεί απάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2015 22:41)