Αρχική Δελτία Τύπου Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΣΕΑΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΕΠΑ

ΣΕΑΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΕΠΑ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411, www.eskamea.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από την Σ.Ε.Α.ΑΝ. τη

Τρίτη 30 Σεπτέμβρη 2014 και ώρα 12πμ

έξω από το κτίριο των ΚΕΠΑ, στην οδό Πειραιώς 184, στην Αθήνα

 

Η Σ.Ε.Α.ΑΝ. καλεί τα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά, να πάρουν μέρος στην συνέντευξη τύπου που θα γίνει έξω από τα ΚΕΠΑ της οδού Πειραιώς. θα παρουσιάσουμε και με αυτό τον τρόπο το σφαγείο που γίνετε σε αυτές τις επιτροπές, όπου ανάπηροι με σοβαρές ασθένειες όπως καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας, σοβαρά νευρολογικά κ.λ.π, χάνουν με τις αποφάσεις των επιτροπών κάθε δικαίωμα σύνταξης, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Για μας οι  χιλιάδες απορριπτικές αποφάσεις εντάσσονται στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μαζικές περικοπές στις αναπηρικές συντάξεις στα επιδόματα και στις παροχές στα ΑΜΕΑ.

Ξέρουμε  που το πάνε! Ψίχουλα για τον λαό, τους αναπήρους και τις οικογένειες τους τεράστια κέρδη για τους εφοπλιστές, μεγαλοβιομήχανους, τραπεζίτες!

Έχουμε εμπιστοσύνη στην δύναμη των αγώνων που έρχονται. Είμαστε σε ετοιμότητα πεισματώνουμε από τις δυσκολίες, βγάζουμε πείρα από τους προηγούμενους αγώνες. Σχεδιάζουμε τους επόμενους με εμπιστοσύνη στο κόσμο της δουλειάς, τους αδικημένους και τους βασανισμένους που όμως αν ορθωθούν αλίμονο τους.

 

 

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ