Αρχική Δελτία Τύπου Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑΑΝ 26/06/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑΑΝ 26/06/2014

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, τηλ και φαξ: 210 52 21 411, seaan@hotmail.gr, www.eskamea.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σήμερα Πέμπτη 26 Ιούνη και ώρα 7μμ στα γραφεία συνήλθε σε διευρυμένη σύνθεση η γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ. και καταλήξαμε στα παρακάτω καλέσματα που είναι και πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα για την αντιμετώπιση της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ε.Ε.

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΛΗ, 12μμ

ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ      (Σολωμού 60)

στηρίζουμε με την συμμέτοχη μας την απεργιακή συγκέντρωση των εργαζόμενων στα κέντρα ειδικής αγωγής.

Οι εργαζόμενοι απεργούν με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σ.Ε.Μ.Ι.Σ.Ε.Α. για την υπογραφή κλαδική συλλογικής σύμβασης εργασίας:

εναντία στην απλήρωτη δουλειά (οι περισσότεροι εργαζόμενοι

είναι απλήρωτοι από 7-12 μήνες), ενάντια στην υποβάθμιση και

την διάλυση των κέντρων και την επιβολή τροφείων.

 

Μη καρτεράτε να λυγίσουμε μήτε για μια στιγμή, μητ’ όσο στην κακοκαιργιά λυγάει το κυπαρίσσι, έχουμε την ζωή πολύ(!) πάρα πολύ αγαπήσει.


Εκφράζουμε την αντίθεση μας στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ειδική αγωγή και εκπαίδευση που ετοιμάζεται να το φέρει η κυβέρνηση για ψήφιση στα θερινά τμήματα της βουλής. Νομοσχέδιο που διαλύει παραπέρα το δημόσιο ειδικό σχολείο που φορτώνει στην οικογένεια, στο γονιό την ευθύνη και το κόστος για την εκπαίδευση και αποκατάσταση του παιδιού με αναπηρία. Παίρνουμε όλα εκείνα τα μέτρα ουτοσώστε το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα μαζί με το αγωνιστικό γονεϊκό κίνημα και τους εργαζόμενους και εκπαιδευτικούς του χώρου να δώσουν ενιαία απάντηση την ημέρα ψήφισης του ν/σ από την βουλή.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους που κατασφαγιάζονται στα ΚΕΠΑ, λέμε δεν πάει άλλο! Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις αναπηρίας και τα επιδόματα των ΑΜΕΑ. Κανένας ανάπηρος, χρονίως πάσχοντας χωρίς τα αναγκαία φάρμακα και θεραπείες, χωρίς τα απαραίτητα για να ζήσει. Διαδηλώνουμε ενάντια στην ανεργία που ρημάζει τις ζωές μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΛΗ στηρίζουμε την κοινή εκδήλωση του Ενιαίου συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και νήσων και του Αθλητικού Σωματείου ΑΜΕΑ «ΚΕΡΑΥΝΟΣ».  Η εκδήλωση που θα έχει την μορφή λαϊκού γλεντιού θα γίνει στην αυλή του ΚΕΑΤ στις 9 το βράδυ.

Κάνουμε δική μας υπόθεση την επιτυχία της λαχειοφόρου για την οικονομική ενίσχυση της Σ.Ε.Α.ΑΝ. για να έχουμε τα μέσα για να στηρίξουμε τον αγώνα μας. Για να μην βρεθούμε άοπλοι στον άγριο πόλεμο που μας έχουν κηρύξει.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Σ.Ε.Α.ΑΝ., στηρίζουμε τον αγώνα.

Στηρίζουμε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα μπροστά στα δύσκολα

 

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ.

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 21:52)