Αρχική Δελτία Τύπου Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑΑΝ 20/11/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑΑΝ 20/11/2013

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (ΣΕΑΑΝ)

(Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, τηλ. και φαξ: 210 52 21 411)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ανοιχτή Σύσκεψη της ΣΕΑΑΝ την Τετάρτη 20, Νοεμβρίου 2013 και ώρα 5:30 μμ στην Χαλκοκονδύλη 37 2ος όροφος.

 

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες όλοι στην μάχη!

Μας οδηγούν στον μεσαίωνα.

 

Η Βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και τρόικας δεν έχουν τελειωμό.

Συνεχίζουν το κατακρεούργημα των δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ και των οικογενειών τους για να θησαυρίζουν οι εφοπλιστές, βιομήχανοι, μεγαλέμποροι και μονοπώλια.

 

Παίρνουμε την υπόθεση των δικαιωμάτων μας στα δικά μας χέρια συμμετέχουμε, συζητάμε και οργανώνουμε των αγώνα μας με την ΣΕΑΑΝ την Τετάρτη 20 του Νοέμβρη στις 5:30 το απόγευμα σε ανοιχτή σύσκεψη στην Χαλκοκονδύλη 37 στον 2ο όροφο.

Αγωνιστικά Διεκδικούμε:

  1. Όχι στο νέο χαράτσι για τα φάρμακα. Καμιά συμμετοχή σε φάρμακα, εξετάσεις, θεραπείες, τεχνικά βοηθήματα. Κανένας χωρίς τα αναγκαία φάρμακα και θεραπείες επειδή δεν έχει να πληρώσει.
  2. Παίρνουμε θέση μάχης να μην περάσει ούτε γραμμή από τις κατευθύνσεις του ΟΟΣΑ και της ΕΕ για την Ελλάδα όσο αναφορά τις αναπηρικές συντάξεις και τα επιδόματα των ΑΜΕΑ.
  3. Όχι στα σφαγεία των ΚΕΠΑ και του ΚΕΒΑ. Να καταβάλλεται κανονικά το επίδομα αναπηρίας ή η αναπηρική σύνταξη για όσο διάστημα  καθυστερούν οι επιτροπές να εξετάσουν τα αιτήματα ή να επανεξετάσουν την χορήγησή τους.
  4. Μαζικές προσλήψεις αναπήρων, χρονίως πασχόντων και γονιών και κηδεμόνων ΑΜΕΑ με μόνιμη και σταθερή δουλειά με ευθύνη του κράτους.
  5. Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία-πρόνοια-ειδική αγωγή με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης σε αυτούς τους ευαίσθητους κοινωνικούς τομείς.

Μπροστά στις 3 του Δεκέμβρη, μετατρέπουμε την παγκόσμια μέρα των ΑΜΕΑ σε κέντρο αντίστασης, αγώνα και διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας.

 

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ.

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 21:22)