Αρχική Δελτία Τύπου Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411, www.eskamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ανάπηροι, Χρονίως Πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες ΑΜΕΑ,

Ξεσηκωμός!

Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και νήσων, καλούν σε πλατιά σύσκεψη ανάπηρους, χρόνιους πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες ΑΜΕΑ την Τρίτη 29-10-2013 στις 17:00 το απόγευμα στα γραφεία μας Χαλκοκονδύλη 37 2ος όροφος με θέμα: Σχεδιασμός και οργάνωση της παν-αναπηρικής κινητοποίησης την Πέμπτη στις 11:00 το πρωί στο Υπουργείο Εργασίας και συμμετοχή μας μαζί με τα ταξικά εργατικά σωματεία για την επιτυχία της 24ωρης πανεργατικής απεργίας στις 6 Νοέμβρη στην Αθήνα στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια.

Οργανώνουμε τη δράση μας στους χώρους δουλειάς για να μην υπάρχει κανένας εργαζόμενος ανάπηρος ή χρόνιος πάσχων που δε θα απεργήσει, πρωτοστατώντας μαζί με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ για την οργάνωση, την περιφρούρηση, την επιτυχία της Απεργίας. Οι δυνάμεις της ΣΕΑΑΝ και του Ενιαίου Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ στις υπηρεσίες υγείας-πρόνοιας και στα ειδικά σχολεία που εξυπηρετούμαστε, συμβάλλουμε μαζί με τους εργαζόμενους στην οργάνωση της Απεργίας και την μαζική συμμετοχή αναπήρων, χρονίως πασχόντων, γονιών και κηδεμόνων στα μεγάλα απεργιακά συλλαλητήρια στις 6 Νοέμβρη.

Πρέπει να ξεσηκωθούμε

Μας περιμένουν ακόμα πιο άγρια μέτρα με την ενεργοποίηση της έκθεσης του ΟΟΣΑ και τα άλλα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που μέχρι το 2015 ούτε οι μισοί από εμάς δεν θα παίρνουν πλέον αναπηρικό επίδομα, ενώ οι αναπηρικές συντάξεις και οι μισθοί θα κατακρεουργηθούν ακόμα περισσότερο.

Μην ακούτε εκείνους που σας μιλάνε για ανάκαμψη, που λένε ότι δε θα υπάρχουν νέα μέτρα ή ότι θα διαπραγματευτούν καλύτερα. Λένε ψέματα.

Και νέα μέτρα θα πάρουν και μεγαλύτερα χτυπήματα θα δώσουν στα λαϊκά εισοδήματα γιατί αυτές είναι οι ανάγκες του κεφαλαίου, αν δεν ξεσηκωθούμε. Και με κρίση και με ανάπτυξη τα αποτελέσματα και οι συνέπειες για τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και τους ανάπηρους θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, αν δεν τους σταματήσουμε, αν δεν τους ανατρέψουμε.

 

Οργανώνουμε τη δράση μας ενάντια στα μέτρα και τις πολιτικές της κυβέρνησης και παλεύουμε για όλους τους συναδέλφους.

  • Για να μη μείνει κανένας ανάπηρος, χρόνιος πάσχων, κανένα ανάπηρο παιδί χωρίς τα απαραίτητα φάρμακα και  θεραπείες.
  • Για να βρουν δουλειά όλοι οι  ικανοί προς εργασία συνάδελφοι μας.
  • Για να μη γίνει καμία περικοπή σε επιδόματα, μισθούς, συντάξεις.
  • Για να σταματήσει ο σφαγιασμός των αναπήρων στα ΚΕΠΑ.
  • Για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία, πρόνοια, ειδική αγωγή!

 

Συμβάλλουμε με την γνώμη μας  στη σύσκεψη της ΣΕΑΑΝ την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 17:00 το απόγευμα στα γραφεία μας Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος

Συμμετέχουμε μαζικά με τα μπλοκ της ΣΕΑΑΝ και του ΕΝΙΑΙΟΥ στο Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 31 του Οκτώβρη  στις 11:00 στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29). Προσυγκέντρωση 10:30 στο πεζοδρόμιο της Κοραή (Μετρό Πανεπιστήμιο)

Όλοι με τα ταξικά εργατικά σωματεία για την επιτυχία της 24ωρης πανεργατικής απεργίας στις 6 Νοέμβρη στην Αθήνα στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια.

 

 

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 19:59)