ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΕΙΑΑ
Αρχική Δελτία Τύπου Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΕΙΑΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΕΙΑΑ

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411, www.eskamea.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κάτω από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς και οι συγγενείς τους από την κακή λειτουργία του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων (ΕΙΑΑ), σήμερα στις 18/04/2013 στο χώρο του ιδρύματος πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων για το συντονισμό του αγώνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Τα προβλήματα αυτά έχουν να κάνουν με την  υποχρηματοδότηση του κέντρου και την ιδιωτικοποίηση της αποκατάστασης στην χώρα μας που έχει σαν αποτέλεσμα τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού και υγειονομικού υλικού, την ελλιπέστατη θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάσταση των ασθενών ακόμα και την κακή σίτισή τους.

Στην σύσκεψη πήραν μέρος η ΣΕΑΑΝ, ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων, οι Λαϊκές Επιτροπές Ιλίου και Αγ. Αναργύρων-Καματερού, η Επιτροπή Ανέργων Αγ. Αναργύρων-Καματερού, η ΟΓΕ Ιλίου και το Συνδικάτο Οικοδόμων.

 

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης συγκροτήθηκε Επιτροπή Αγώνα Ασθενών του ΕΙΑΑ και αποφασίστηκε κοινή κινητοποίηση των ασθενών με τους φορείς την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο προαύλιο χώρο του ΕΙΑΑ και παρέμβαση στην διοίκηση του ιδρύματος.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία – πρόνοια με απαγόρευση κάθε μορφής επιχειρηματικής δράσης σε αυτούς τους τομείς.
  • Άμεση πρόσληψη όλου του αναγκαίου μόνιμου εξειδικευμένου προσωπικού, νοσηλευτών, ανδρών νοσοκόμων, φυσιοθεραπευτών, εργοθεραπευτών, κ.λ.π.
  • Οι ασθενείς να μην πληρώνουν ούτε 1€ οι πάνω και κάτω από το τραπέζι για της ανάγκες νοσηλείας τους και αποκατάστασης, έχουν πληρώσει με πάρα πολλούς τρόπους και το κράτος οφείλει να τους καλύψει 100% τις ανάγκες αυτών και των οικογενειών τους.
  • Έξω οι εταιρείες από το Ε.Ι.Α.Α., από την διάθεση των τεχνικών βοηθημάτων και τεχνητών μελών και την αποκατάσταση.

 

Η Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ

 

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 23 Απρίλιος 2013 17:13)