This is a bridge
This bridge is very long
On the road again
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37 2ος όροφος, 210-5221411, www.eskamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η διαστροφή, η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο!

Οικογένεια παιδιού με βαριά αναπηρία που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» πληρώνει για την ενοικίαση ειδικού αναπνευστήρα, γιατί το νοσοκομείο δε διαθέτει!!!!

Το παιδί Ε.Π., 16 χρονών, αφού νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ, του έχει γίνει τραχειοστομία και για να βγει από τη ΜΕΘ χρειάζεται ειδικό αναπνευστηράκι το οποίο το νοσοκομείο δε διαθέτει και πρέπει να πληρώνει η οικογένεια σε ιδιωτική εταιρεία για την ενοικίασή του 300€ το μήνα. Την ίδια στιγμή περιμένει έγκριση από τον ΕΟΠΥΥ για την χορήγηση αναπνευστήρα για το σπίτι που καθυστερεί και σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΕΟΠΥΥ δε θα καλύψει το σύνολο του κόστους και θα πρέπει οι γονείς του να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό. Πράγμα αδιανόητο! Απαράδεκτο!

Απαιτούμε

  • Να καλύψει το νοσοκομείο το κόστος ενοικίασης του αναπνευστήρα.
  • Να προχωρήσει γρήγορα η έγκριση για τη χορήγηση αναπνευστήρα για το σπίτι για το παιδί και να καλύψει το κράτος, ο ΕΠΟΥΥ 100% το κόστος.

 ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Η Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ

Αθήνα, 9/5/23