ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Katerina Beziri   
Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2012 07:01

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411, www.eskamea.gr, seaan@hotmail.gr

 

ΚΑΛΕΣΜΑ

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων στηρίζει την Πρόταση Νομού του ΚΚΕ που κατάθεσε στην βουλή για την «Κατάργηση των Μνημονίων, του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 και των Εφαρμοστικών τους νόμων-Καταγγελία των Δανειακών Συμβάσεων που έχουν ως προαπαιτούμενο την εφαρμογή των μνημονίων».

 

 

Σε μια περίοδο που η επίθεση του κεφαλαίου ενάντια στα δικαιώματα των αναπήρων, των χρονίως πασχόντων, των εργαζόμενων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των μικρών αγροτών, της νεολαίας και των γυναικών των φτωχών λαϊκών στρωμάτων γιγαντώνεται, πρέπει να γιγαντωθεί και η και οργανωμένη, ταξική, έμπρακτη αντεπίθεση.

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν με την υπογραφή τους και την πάλη τους την πρόταση νόμου, να εναντιωθούν στο σφαγιασμό των δικαιωμάτων και της ζωής τους. Να βάλουν πλάτη στην ανάπτυξη της κοινωνικής συμμαχίας για την διεκδίκηση των αναγκών τους, να βάλουν φρένο στα νέα αντιλαϊκά μέτρα, να μην δεχθούν άλλες θυσίες για την πλουτοκρατία.

 

Καλούμε ακόμα τους βουλευτές των κομμάτων να αναλάβουν την ευθύνη τους, να στηρίξουν την πρόταση νόμου του ΚΚΕ και να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα που κατατέθηκαν στην Βουλή

 

Η Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ

Το ΔΣ του ΕΝΙΑΙΟΥ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2012 09:28