Αρχική Ανακοινώσεις ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ 23/11/2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ 23/11/2016

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411, www.goneisamea.gr, eskamea@otenet.gr

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10πμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Προς όλα τα μέλη του Συλλόγου, τους γονείς και τους κηδεμόνες των ΑΜΕΑ, των αναπήρων, των χρονίως πασχόντων. Προς τα Δ.Σ. και τα μέλη των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων σε ειδικά σχολεία και κέντρα ειδικής αγωγής.

Παίρνουμε μέρος στην Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ.

Την Τετάρτη 23 του Νοέμβρη στις 6μμ στην Χαλκοκονδύλη 37 στον 5ο όροφο.

Βγάζουμε συμπεράσματα από τους προηγούμενους αγώνες και με αισιοδοξία συνεχίζουμε την μάχη. Για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που υπάρχουν στα ειδικά σχολεία με τις ελλείψεις του ειδικού επιστημονικού και βοηθητικού προσωπικού, στην παράλληλη στήριξη και την μεταφορά, που παρά τις «διαβεβαιώσεις» του Υπουργού Παιδείας και της κυβέρνησης ότι το Σεπτέμβρη θα είναι όλα στην θέση τους κοντεύουμε στα Χριστούγεννα κάποια παιδιά δεν έχουν καταφέρει να πάνε στο σχολείο τους, ενώ τα περισσότερα έχουν ελλιπή στήριξη.

Ελάτε στη Γενική Συνέλευση να συζητήσουμε την οργάνωση του αγώνα.

Ενάντια στα σφαγεία των ΚΕΠΑ και το χτύπημα των αναπηρικών συντάξεων και των επιδομάτων των ΑΜΕΑ. Ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης και της ΕΕ για την καρατόμησή τους μέσω της σύνδεσης με τα ψίχουλα του ελάχιστου κοινωνικού εισοδήματος.

Ενάντια στην βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που γεννάν αυτά τα προβλήματα στους εργαζόμενους, τους αναπήρους και τις οικογένειες μας.

Στήριγμα αυτής της πολιτικής είναι οι ηγεσίες της ΕΣΑΜΕΑ και της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ που χρόνια τώρα συγκαλύπτουν το χαρακτήρα της πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ και αρκούνται σε επετειακές κινητοποιήσεις όπως σε αυτή στις 2 του Δεκέμβρη με γενικόλογα αιτήματα με σκοπό την εκτόνωση και την αποκοίμιση των συναδέλφων.

Γυρίστε τους την πλάτη!

Παίρνουμε την υπόθεση των δικαιωμάτων μας στα δικά μας χέρια.

Δυναμώνουμε τον Ενιαίο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ, το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα την ΣΕΑΑΝ. Κάνουμε δική μας υπόθεση την επιτυχία του μεγάλου Παναναπηρικού Συλλαλητηρίου στις 2 του Δεκέμβρη στις 10πμ στην Ομόνοια.

Με τα μπλοκ της ΣΕΑΑΝ και του Ενιαίου, με κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες μας τον 21ο αιώνα, ενάντια στο συμβιβασμό και την μοιρολατρία.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Το Δ.Σ. του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 18 Νοέμβριος 2016 20:41)