ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ Χ.Α.
Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ Χ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ Χ.Α.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, Τηλ. & Φάξ: 2105221411 www.eskamea.gr, eskamea@otenet.gr

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ανάπηροι, χρόνια πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, το ζήτημα της καταδίκης της Χρυσής Αυγής μας αφορά όλους. Αφορά τη ζωή μας, τα δικαιώματα μας.

Το σύστημα της βαρβαρότητας, της εκμετάλλευσης, τους έχει ανάγκη, γι’ αυτό τους στήριξε και τους στηρίζει. Πότε τους αποσύρει, πότε τους βγάζει στην επιφάνεια, να κυνηγούν εργάτες που αγωνίζονται, να μαχαιρώνουν πρόσφυγες και μετανάστες, να δολοφονούν καλλιτέχνες αντιφασίστες αγωνιστές όπως ο Παύλος Φύσσας. Να γεμίζουν τα σάιτ τους βρωμιές, ότι οι ανάπηροι κοστίζουν, όπως οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι δηλ. οι Ναζί, που μας είχαν για εξόντωση.

Στης 7 του Οκτώβρη, μέρα απόφασης για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, βρισκόμαστε οι ανάπηροι, χρόνια πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες μαζί με τους εργαζόμενους με κάθε τρόπο έξω από το Εφετείο. Προσυγκέντρωση στις 10 π.μ. στο σταθμό του Μετρό «Αμπελόκηποι»

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη καταδίκη τους από το δικαστήριο.

Το οργανωμένο αναπηρικό και γονεϊκό μαζί με το λαϊκό κίνημα θα τους απομονώσει, θα τους πετάξει στα σκουπίδια της Ιστορίας γυρνώντας την πλάτη στο ίδιο το σύστημα που γεννάει και θρέφει τον φασισμό.

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον ΔΕΝ θα πεθάνει μόνος ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ.