ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ-ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2020
Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ-ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2020

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ-ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2020

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37 2ος όροφος, 210-5221411, www.eskamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Έκτακτη Οικονομική Εξόρμηση της ΣΕΑΑΝ

(Σεπτέμβρης-Οκτώβρης 2020).

Η ΣΕΑΑΝ, ο αγωνιστικός πόλος του αναπηρικού κινήματος απευθύνεται σε κάθε ανάπηρο και χρόνια πάσχοντα, στους γονείς και κηδεμόνες ΑμεΑ, στους λαϊκούς και κοινωνικούς φορείς, σε κάθε άνθρωπο καλής θέλησης να στηρίξει οικονομικά τη ΣΕΑΑΝ.

Η ΣΕΑΑΝ και οι φορείς-μέλη της, ούτε ζήτησαν, ούτε παίρνουν καμία κρατική επιχορήγηση, ούτε έχει χορηγούς. Στήριγμα της, πραγματικοί χορηγοί της είναι οι ανάπηροι και χρόνια πάσχοντες από τα φτωχά λαϊκά στρώματα, που χτυπιούνται από τη βάρβαρη αντλαϊκή, αντιαναπηρική πολιτική όλων των κυβερνήσεων. Ταυτόχρονα, ενισχύουν τη ΣΕΑΑΝ, σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχων, λαϊκοί και κοινωνικοί φορείς που συναντιόμαστε καθημερινά, στους αγώνες, ενάντια στις περικοπές και τις ιδιωτικοποιήσεις της Υγείας, της Πρόνοιας, της Ειδικής Αγωγής αλλά και της Κοινωνικής Ασφάλισης. Σε αυτούς τους αγώνες από κοινού δίνουμε τη μάχη σήμερα για της προστασία της υγείας και της ζωής του λαού μας από τη πανδημία, με τους μαχόμενους υγειονομικούς για τη θωράκιση του συστήματος υγείας, για την πραγματική προστασία των ευπαθών ομάδων, των χρονίως πασχόντων. Οι χρόνια πάσχοντες και οι ανάπηροι βιώσαμε όλο αυτό το διάστημα με τον πιο δραματικό τρόπο, την αντιλαϊκότητα και τη γύμνια του συστήματος Υγείας και Πρόνοιας με τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, μέσων ατομικής προστασίας, κρεβατιών ΜΕΘ αλλά και με το κλείσιμο των νοσοκομείων που φάνηκε ακόμη περισσότερο σε συνθήκες πανδημίας. Με το κλείσιμο των νοσοκομείων για κάθε άλλη πάθηση πλην του κορονοϊού με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι μας-χρόνια πάσχοντες να αναγκαστούν να σταματήσουν θεραπείες, να μη μπορούν να κάνουν επανελέγχους για να δουν πως θα συνεχίσουν την αγωγή τους ή να μην μπορούν αναγκαίες επεμβάσεις. Ιδιαίτερες επιπτώσεις υπήρχαν και παιδιά με νοητική στέρηση, αυτισμό, σύνδρομο DOWN ή εγκεφαλική παράλυσης, με το κλείσιμο της Ειδικής Αγωγής και Αποκατάστασης. Κατάσταση που φοβόμαστε ότι θα βιώσουμε με το νέο κύμα της πανδημίας που βρίσκεται μπροστά μας, σαν αποτέλεσμα των επιλογών της Κυβέρνησης. Με το άνοιγμα του Τουρισμού, χωρίς κανέναν έλεγχό και μέτρα προστασίας της Υγείας του λαού μας, με πρωτόκολλα λάστιχο, για τη στήριξη των μεγαλοξενοδόχων, των tour-operator , των αεροπορικών εταιρειών και των πλοιοκτητών. Ταυτόχρονα, βιώσαμε και βιώνουμε την αξιοποίηση από πλευράς της Κυβέρνησης της πανδημίας για να περάσουν μια σειρά αντιλαϊκά μέτρα από την απελευθέρωση των απολύσεων, την απαγόρευση των διαδηλώσεων, το χτύπημα των Συλλογικών Συμβάσεων αλλά και τις περικοπές στα επιδόματα, τις συντάξεις αναπηρίας αλλά και τις θεραπείες των ΑμεΑ. Επίθεση που θα κλιμακωθεί με ‘’Σχέδιο Πισαρίδη’’, για τη στήριξη των κερδών των μεγαλοεπιχειρηματιών από τα αποκαΐδια των δικαιωμάτων των εργαζόμενων αλλά και των αναπήρων και των χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους από τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Η πανδημία αντικειμενικά είχε επίπτωση και στα οικονομικά της ΣΕΑΑΝ (δυσκολία στο να γίνουν εκδηλώσεις, συνεστιάσεις κτλ). Για το λόγο αυτό απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, να στηρίξετε οικονομικά τη ΣΕΑΑΝ για να μπορούμε να έχουμε εκείνα τα μέσα που χρειαζόμαστε, για να ανταποκριθούμε στην ευθύνη μας, στην οργάνωση του αγώνα για την προστασία των ανθρώπων μας, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο αλλά και να στηρίξουμε συναδέλφισσες και συναδέλφους αλλά και οικογένειες που βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση αυτό το διάστημα.

Για την ενίσχυση της ΣΕΑΑΝ, εκτός της απευθείας οικονομικής ενίσχυσης,

θα διοργανώσουμε λαχειοφόρο-αγορά, που θα λήξει το Σάββατο 31 Οκτώβρη σε ειδική συμβολική εκδήλωση.

Με πρώτο δώρο μια τηλεόραση 4k, smart TV, 55’’.

Δεύτερο δώρο ένα φορητό υπολογιστή.

Κάνουμε δική μας υπόθεση την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης της ΣΕΑΑΝ, για να μπορούμε να έχουμε τα αναγκαία μέσα, όπλα στον αγώνα, για ένα καλύτερο αύριο.

Στη Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ που θα γίνει στα γραφεία μας τη Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 στις 7μμ,

θα υπάρχουν έτοιμοι λαχνοί για διακίνηση.

Η Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ

 

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2020 05:01)