Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΚΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΚΕΠΑ ΦΛΕΒΑΡΗΣ 2017

ΚΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΚΕΠΑ ΦΛΕΒΑΡΗΣ 2017

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος τηλ: 210-5221411 www.eskamea.gr, eskamea@otenet.gr

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

Η ΣΕΑΑΝ εκφράζει την Οργή και την αγανάκτηση για τον αποκλεισμό-σφαγιασμό για μια ακόμη φορά του μετελεργάτη Κ.Π. από τα ΚΕΠΑ Ελευσίνας.

Ο Κ.Π είναι χωρίς σύνταξη τα τελευταία 4 χρόνια. Έχει 3 ανήλικα παιδιά και έχει μείνει ανάπηρος από εργατικό ατύχημα σε εργοστάσιο το 2004 με ακρωτηριασμένα δάχτυλα και στα δυο χέρια του.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ΣΕΑΑΝ επανειλημμένα και αποφασιστικά με παρεμβάσεις της στην διεύθυνση ΚΕΠΑ και στην διοίκηση του ΙΚΑ, είχε καταγγείλει το γεγονός, για να περάσει από τα ΚΕΠΑ και ενώ πέρασε από δευτεροβάθμια επιτροπή το ποσοστό που πείρε τον αφήνει για μια ακόμη φορά χωρίς σύνταξη.

Εδώ οφείλουμε να σημειώσουμε πρώτον ότι ο συνάδελφος έχει ακρωτηριασμένους και τους δύο αντίχειρες πράγμα που σημαίνει ότι μειώνετε κατά πολύ η λειτουργικότητα του χεριού σε κάθε άνθρωπο πολύ περισσότερο σε ένα μεταλεργάτη που πρέπει να χειρίζεται μηχανήματα επικίνδυνα στην δουλειά του. Δεύτερον δεν μπορεί να συνεχιστεί το γεγονός οι γιατροί μέλη των επιτροπών να καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία και να παίρνουν τέτοιες απαράδεκτες εγκληματικές και αντιεπιστημονικές αποφάσεις που στηρίζονται μόνο και μόνο στις εντολές της διοίκησης για μαζικές περικοπές (τα ΚΕΠΑ είναι τα μοναδικά όργανα του δημοσίου που τις αποφάσεις τους δεν τις υπογράφουν τα μέλη των επιτροπών και δεν φαίνεται πουθενά ποια ήταν η σύνθεση τους).

Προειδοποιούμε:

 

Κάτω τα χέρια από τον συνάδελφο και κάθε συνάδελφο που έχει μείνει ανάπηρος και πρέπει να ζήσει.

Είμαστε αποφασιστικά και αγωνιστικά στο πλευρό του συναδέλφου μεταλεργάτη και απαιτούμε:

Να του δοθεί ΤΩΡΑ το ποσοστό αναπηρίας 67% για να μπορέσει να πάρει την αναπηρική σύνταξη που δικαιούται, για να μπορέσει να ζήσει ο ίδιος και τα παιδιά του.

Γιατί πλήρωνε εισφορές για όσο καιρό δούλευε και είναι υποχρεωμένο το ταμείο του και το κράτος να εξασφαλίσει τον ίδιο και την οικογένεια του.

Η σφαγή είναι σχεδιασμένη από κυβέρνηση και ΕΕ για να στηρίξουν τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Με τα ΚΕΠΑ έχουν αφήσει ήδη χιλιάδες ανάπηρους και χρονίως πάσχοντες χωρίς επίδομα και σύνταξη και ετοιμάζουν νέο σχέδιο για μαζικές περικοπές.

Όλοι μαζί ήμαστε δυνατοί! Κανένας μόνος του στην θύελλα!

Με την δύναμη του αγώνα και της αλληλεγγύης μπορούμε να σταματήσουμε την σφαγή, μπορούμε να ζήσουμε, μπορούμε να νικήσουμε.

 

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017 20:32)