Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΧΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ 31/10/2016

ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΧΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ 31/10/2016

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411, www.eskamea.gr, eskamea@otenet.gr

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Σ.Ε.Α.ΑΝ. συμμετέχει και καλεί ανάπηρους, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, στην συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ τη Δευτέρα 31 Οκτώβρη στις 8.30 π.μ. στη στάση Μετρό Αμπελοκήπων ενάντια στην εγκληματική χρυσή αυγή. Καθώς εκείνη την ημέρα θα βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της Χρυσής Αυγής, με την υπόθεση της επίθεσης σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα από τα τάγματα εφόδου χρυσαυγιτών.

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες ΑΜΕΑ.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων καταδικάζει για μια ακόμη φορά την δράση της φασιστικής, ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής. Δράση που εξελίσσεται εδώ και χρόνια με τις άγριες δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους ξένους και έλληνες εργάτες.

Η δολοφονική επίθεση από τους χρησαυγίτες στο Πέραμα πριν 3 χρόνια ενάντια σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τους μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνει την εγκληματική τους αποστολή που της έχει ανατεθεί από το ίδιο το σύστημα.

Η οργάνωση των νεοναζί είναι το μακρύ χέρι της μεγαλοεργοδοσίας (εφοπλιστές, βιομήχανοι, μεγαλοεργολάβοι, τραπεζίτες).

Είναι αυτοί που από την μία πουλάνε φιλανθρωπία στους ανάπηρους, και από την άλλη στήνουν αγάλματα στους προγόνους τους ταγματασφαλίτες μαζί με την γκεστάπο που το χειμώνα του 43 έσφαζαν τους αγωνιστές ανάπηρους στα νοσοκομεία της Αθήνας.

Σήμερα οι ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες μαζί με την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους για να τους αντιμετωπίσουν όπως τους αξίζει.

Το συνεπές αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα καλεί τους αναπήρους, γονείς και κηδεμόνες από τα φτωχά λαϊκά στρώματα να δώσουμε την μάχη συμμετέχοντας στην δράση μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα να τσακίσουμε τον φασισμό και την μήτρα που τον γεννά και που τον έχει ανάγκη για να στηρίξει την βάρβαρη καπιταλιστική ανάπτυξη.

ΚΕΑΔΕΣ ΜΑΝΟΛΑΔΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ.

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016 19:16)