Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΣΕΑΑΝ 2016

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΣΕΑΑΝ 2016

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411, www.eskamea.gr, eskamea@otenet.gr

Ενισχύουμε οικονομικά τη Σ.Ε.Α.ΑΝ.,

συμβάλλουμε στην επιτυχία της Λαχειοφόρου Αγοράς!

Για να γίνει η Σ.Ε.Α.ΑΝ. η απαντοχή και το αποκούμπι των αναπήρων και των χρονίως πασχόντων των φτωχών λαϊκών οικογενειών.

Η οικονομική ενίσχυση της Σ.Ε.Α.ΑΝ. βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη των αγώνων ενάντια στις περικοπές των αναπηρικών συντάξεων και των επιδομάτων, στα σφαγεία των ΚΕΠΑ, στην κατακρεούργηση των δικαιωμάτων των αναπήρων, των χρονίως πασχόντων και των οικογενειών μας.

Η οικονομική ενίσχυση της Σ.Ε.Α.ΑΝ. πρέπει να γίνει υπόθεση κάθε αναπήρου, χρόνιου πάσχοντα, κάθε γονέα που αγωνίζεται. Τα επαρκή οικονομικά της διασφαλίζουν το ακόμα πιο πλατύ και μαζικό άνοιγμα μας για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην αφάνισή των δικαιωμάτων μας, στον αγώνα για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.

Περνάμε δύσκολες μέρες. Μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο. Έχουμε ανάγκη από μέσα, υποδομές και όπλα για τον αγώνα μας! Για να εξασφαλισθούν χρειάζεται η συνεισφορά όλων!

Κάντε δική σας υπόθεση την επιτυχία της Λαχειοφόρου της Σ.Ε.Α.ΑΝ.!

Προμηθευτείτε Μπλοκ! Διακινείστε τους Λαχνούς!

Για να μπορέσουμε να έχουμε τα δικά μας γραφεία για τις συναντήσεις μας, την επικοινωνία μας, τις συγκεντρώσεις μας, τις εκδηλώσεις μας για να μπορούμε να οργανώνουμε τον αγώνα. Για να μπορούμε να βγάζουμε τις ανακοινώσεις μας, να οργανώνουμε και να στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις μας αλλά και να μπορέσουμε να στηρίξουμε τους συναδέλφους μας που κινδυνεύουν ή θα κινδυνέψουν να μείνουν χωρίς φάρμακα, τις αναγκαίες θεραπείες, χωρίς επιδόματα ή σύνταξη, να απολυθούν ή να μείνουν χωρίς ρεύμα αλλά και χωρίς το φαγητό στο τραπέζι του σπιτιού τους.

Είναι αδίστακτοι, είναι επικίνδυνοι.

Για να στηρίξουν τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών, κόμματα του κεφαλαίου και της ΕΕ μας σπρώχνουν στην εξαθλίωση, λεηλατούν τις ζωές μας, τους εργαζόμενους, τον λαό μας.

Όρθιοι!

Κανένας φόβος, καμιά υποταγή.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε, μπορούμε να τους ανατρέψουμε!!!

Η λαχειοφόρος για την οικονομική ενίσχυση της Σ.Ε.Α.ΑΝ. θα λήξει στις 30/11/2016 στα γραφεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ. Το μπλοκ διαθέτει 50 λαχνούς και ο κάθε λαχνός στοιχίζει 1 €.

Πρώτο δώρο: Ένα iPhone 6s

Δεύτερο δώρο: Ένα Air condition 12¨ btu

•  Τρίτο δώρο: Ένα Laptop

Επικοινωνήστε με τα γραφεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ. στο τηλέφωνο: 210 - 5221411 αλλά και με τους υπεύθυνους της λαχειοφόρου, οι γονείς με το Μηχάλη Λαλαδάκη: 6936834516, οι τυφλοί με τον Γιάννη Μελέτση: 6948940746, οι χρόνιοι πάσχοντες και οι κινητικά ανάπηροι με τον Γιώργο Μπίλη: 6972510719.

 

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ.

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016 19:17)