ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΕΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΕΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΕΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΑΘΗΝΑ,  22-1-2014

Προς: Σωματεία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάδελφοι για μια ακόμα φορά οι επιλογές της κυβέρνησης χτυπάνε τον ειδικό αθλητισμό, όπως και κάθε δικαίωμα των εργαζόμενων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων άρα και των ΑΜΕΑ σε παιδεία, υγεία και πολιτισμό. Το οριστικό κόψιμο της ψευτοχρηματοδότησης προς τα σωματεία για το 2013, που φυσικά θα έχει και συνέχεια, μας φέρνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο λουκέτο. Καλούμαστε πλέον ξεκάθαρα να πληρώνουμε ή να πέσουμε στα νύχια των πάσης φύσεως χορηγών, «φιλάνθρωπων» κλπ, με σκοπό να εξαγοράζουμε το δικαίωμα μας στην άθληση.

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε, όταν λέγαμε ότι η κυβέρνηση επέλεξε να διαλύσει τα ερασιτεχνικά σωματεία των ΑΜΕΑ, όπως έκανε και με τα σωματεία των αρτιμελών για να μπορεί να μοιράζει στους επαγγελματίες του είδους το χρήμα του ελληνικού λαού. Το ίδιο κάνει δηλαδή και με το κλείσιμο των νοσοκομείων, των ειδικών σχολείων, των δημόσιων δομών πρόνοιας κλπ.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο για να μας κοροϊδέψουν για άλλη μια φορά. Πρέπει να τους εμποδίσουμε. Πρέπει να σταθούμε απέναντι τους χωρίς κανένα δισταγμό. Είναι επικίνδυνοι.

 

Να προχωρήσει με ευθύνη της πολιτείας η δημιουργία σύγχρονων αθλητικών κέντρων, για την ανάπτυξη του ειδικού αθλητισμού.

 

Να δοθούν τα 200.000 ευρώ που αδικαιολόγητα κόπηκαν απ’ την περσινή επιχορήγηση.

Να δοθούν άμεσα τα 300,000 ευρώ στα σωματεία και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες

Παλεύουμε όλοι μαζί για το δικαίωμα μας στην δωρεάν άθληση, να οργανώσουμε την πάλη μας γιατί δεν πάει άλλο. Καλούμε όλα τα σωματεία, αθλητές, προπονητές να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνουμε την Τετάρτη 29 Γενάρη και ώρα 12πμ στο Υπ. Παιδείας.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων των σωματείων θα ζητήσουμε συνάντηση απ’ όλα τα πολιτικά κόμματα (πλην της Χρυσής Αυγής) για να τους εκθέσουμε τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία του ειδικού αναπηρικού αθλητισμού, με σκοπό να πάρουν θέση πάνω σ’ αυτό το ζήτημα.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΥΦΛΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ «Ο ΟΜΗΡΟΣ»

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΙΒΟΥ ΤΥΦΛΩΝ

Α. Σ. ΤΥΦΛΩΝ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΥΦΛΩΝ «ΠΥΡΣΟΣ»

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 05 Μάρτιος 2014 14:41)