39ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ 19-20-21/09/2013 ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ ΙΛΙΟΝ
Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. 39ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ 19-20-21/09/2013 ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ ΙΛΙΟΝ

39ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ 19-20-21/09/2013 ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ ΙΛΙΟΝ

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μέρα Λαϊκής Αλληλεγγύης

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα, ρούχα,

σχολικά είδη και παιχνίδια

για οικογένειες ανέργων και απεργών

Η πρώτη μέρα του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα πραγματοποιηθεί στις 19-20-21 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον, είναι αφιερωμένη στην λαϊκή αλληλεγγύη.

Στη διάρκεια του Φεστιβάλ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα συλλέγονται τρόφιμα, ρούχα, σχολικά είδη και παιχνίδια. Αυτά θα δοθούν στις Λαϊκές Επιτροπές για να διατεθούν σε οικογένειες ανέργων και απεργών.

Ταυτόχρονα στο «Μαθητικό Στέκι» του Φεστιβάλ θα γίνονται εγγραφές για ενισχυτικά μαθήματα που οργανώνονται από Λαϊκές Επιτροπές, ενώ στο περίπτερο του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών θα δηλώνουν συμμετοχή όσοι σπουδαστές θέλουν να βοηθήσουν σε αυτά.

Όποιος εργαζόμενος θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή, μπορεί να επικοινωνήσει με τις Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε κάθε μονάδα υγείας.

Παράλληλα με την αλληλεγγύη, οργανώνουμε τον αγώνα για άμεσα μέτρα ανακούφισης των λαϊκών οικογενειών.

Σε καλούμε να διεκδικήσουμε μαζί:

u Αυξημένο επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους.

u Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

u Ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς, μεροκάματα και συντάξεις.

u Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία, Πρόνοια και Παιδεία

u Φορολόγηση με 45% των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων.

Βοήθησε να συγκροτηθεί μια ισχυρή λαϊκή συμμαχία που θα ξεκινάει από τους τόπους δουλειάς και θα απλώνεται παντού. Θα δίνει καθημερινά μάχες για την υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων και θα διεκδικεί άμεσα μέτρα ανακούφισης.

Θα οργανώνει τον αγώνα για να αξιοποιηθούν οι μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες της χώρας μας για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών. Για να γίνει αυτό, απαιτείται να γίνουν λαϊκή περιουσία οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι δημόσιοι οργανισμοί, ο ορυκτός πλούτος, οι υποδομές. Να υπάρχει πανεθνικός κεντρικός σχεδιασμός με λαϊκή εξουσία και εργατικό έλεγχο. Απαιτείται αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, με μονομερή διαγραφή του χρέους.

ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ του ΚΚΕ

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 15:40)