ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ
Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ

 

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411, www.eskamea.gr, seaan@hotmail.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) καταγγέλλει την κρατική βία και καταστολή της τρικομματικής κυβέρνησης με την παρέμβαση των ΜΑΤ ενάντια στους αγωνιζόμενους αγρότες. Το επόμενο διάστημα αντιπροσωπία της ΣΕΑΑΝ θα βρεθεί στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών για να εκφράσουν και από κοντά την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση της στον δίκαιο αγώνα τους.

 

Σ’ έναν αγώνα που γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες για τον λαό, έναν αγώνα που στρέφετε ενάντια στους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους και της Ε.Ε. που έχουν στο στόχαστρο τους, τους φτωχούς αγρότες, την εργατική τάξη, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία. Και  επιδιώκουν να συγκεντρωθεί η αγροτική γη και η παραγωγή σε όλο και λιγότερα χέρια ώστε με την αρπαγή του μόχθου των αγροτών, την μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων, όχι μόνο να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ από την κερδοφορία τους, αλλά αυτή να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Είναι η βαρβαρότητα, η τρομοκρατία, ο αυταρχισμός είναι η συνέχεια της αντεργατικής πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ. Είναι η ίδια πολιτική που πετάει στον δρόμο τους φτωχούς αγρότες, που αφήνει ανασφάλιστους, που καταργεί τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, που αφήνει ανάπηρους, χρόνιους πάσχοντες χωρίς τα αναγκαία φάρμακα και θεραπείες.

 

Απάντηση στην βαρβαρότητα, την κρατική βία και καταστολή είναι ο μαζικός, συλλογικός, καλά οργανωμένος, ταξικός αγώνας όλων αυτών που πλήττονται από την εξουσία των μονοπωλίων. Είναι ο αγώνας με την Π.Α.ΣΥ. και την Κοινωνική Συμμαχία φτωχών αγροτών, εργατών, αυτοαπασχολούμενων, τη νεολαίας και των γυναικών των φτωχών λαϊκών οικογενειών για να τους σταματήσουμε, για να τους ανατρέψουμε!

 

Όλοι για έναν και ένας για όλους!

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ. ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

 

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ.


 

 

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 05 Φεβρουάριος 2013 18:58)